e-oktatás.sk

Szlovákiai magyar oktatási portál

Publikációk

sam8

A KEGA UJS-04/2012 "Vzdelávací portál pre školy s vyučovacím jazykom maďarským" c. projekt keretében készült publikációk.

Tovább

Óvodai programok

sam7

Az óvópedagógiával kapcsolatos dokumentumok, módszertani leírások és elektronikus kurzusok.

Tovább

E-Learning


Virtuális tanulási környezet és elektronikus oktatási kurzusok tantárgyak szerinti bontásban.

Tovább

Események


Az oktatással és az oktatási szférával kapcsolatos hírek, események és rendezvények áttekintése.

Tovább

Umwandlungen und Interferenzen

A nagyváradi Partium Keresztény Egyetem Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéke 2014 szeptemberében hatodik alkalommal szervezte meg nemzetközi germanisztikai konferenciáját "Umwandlungen und Interferenzen" („Átalakulások és interferenciák”) címmel. A 2014. szeptember 18–19. között megrendezett konferencia célja egy nívós nemzetközi szakmai fórum megteremtése a partiumi régióban, amely anyaországi és határon túli germanisták számára egyaránt lehetőséget biztosít a tudományos eszmecserére, egymás kutatási eredményeinek megismerésére és nem utolsó sorban a határokon átívelő szakmai kapcsolatok elmélyítésére. A konferencia keretében Dr. phil. Mészáros Attila, Mgr., a SJE Tanárképző Kara képviseletében "Lost in Translation – Übersetzerblogs als Wissensressourcen für Übersetzer" címmel tartott előadást.

A portál létrehozását és fejlesztését a KEGA UJS-04/2012 "Vzdelávací portál pre školy s vyučovacím jazykom maďarským" c. projekt keretében 2012-2014 között a Szlovák Köztársaság Oktatási Minisztériuma támogatja.

Elérhetőségek

A következő elérhetőségeken megtalál bennünket személyesen és elektronikus úton is.

  • Telefon: ++421 (35) 3260 729
Ön itt van: Home Hírek Rendezvények Umwandlungen und Interferenzen